Bybonde Øystein har snakket med Spirende Oslo og vist frem enkle råd til den som ønsker å dyrke mat hjemme på enkelt vis. Kom på besøk dersom du lurer på noe mer eller hvordan disse kulturene utvikler seg!

Dyrketips fra Losæter, forkultivering

Hvorfor er det lurt å forkultivere? 🌱Bybonden på Losæter forteller deg hvorfor det er lurt å forkultivere, og gir deg også et tricks til hvordan du kan unngå spisende og krafsende insekter.Dette er del 2 i dyrketips fra Losæter 🙂

Publisert av Spirende Oslo Søndag 24. mai 2020

Dyrketips fra Losæter, potet

Slik setter du potet 🥔Hvordan skal man sette potet? Kan man bruke poteter fra butikken? Og hva slags potetsort er best til deilige pommes frites? Bybonden på Losæter gir deg dyrketips om den kjente og kjære poteten 🤗Dette er del 3 i serien om dyrketips fra Losæter.

Publisert av Spirende Oslo Tirsdag 26. mai 2020

Dyrketips fra Losæter, hvordan sette løk

Hvordan få mange løk på liten plass? 🧅Bybonden på Losæter gir deg tips til hvordan du kan plante en gjeng med løk, og samtidig unngå at sultne fugler jafser i seg den nyplantede løken.Dette er siste tips i serien om dyrketips fra Losæter.

Publisert av Spirende Oslo Torsdag 28. mai 2020

Tips og tricks til dyrking av tomater

Tips og tricks til dyrking av tomater 🍅Bybonden på Losæter gir deg sine beste tips og tricks til dyrking av tomater. Hør hvorfor du bør riste litt på tomatplanten din, hva du bør gjøre for å unngå at røttene blir late, og hvorfor et vindu på balkongen kan være lurt. Bybonden byr også på et spiselig chili-trick 🌶Flere dyrketips fra bybonden på Losæter kommer her på Spirende Oslo 🙂

Publisert av Spirende Oslo Torsdag 21. mai 2020


Besøk også Spirende Oslo på Instagram for å se mer innhold om urbant landbruk.


This post is also available in: Engelsk