Vi ønsker alle barn og voksne velkomne til å bli bedre kjent med Norges mest urbane sæter og lære mer om hvor maten vår kommer fra!

Sauer og høns kommer til sæters for å gjøre seg fete. Det blir natursti for små og store. Du kan sykle din egen smoothie og smake på suppe med ingredienser dyrket på sætra. Det vil også bli anledning til å kjøpe seg en god lunsj fra food trucks.

Meld interesse og få mer informasjon på Facebook.

Flatbrødbaking og snikkikk på bakehus
Oslo får snart et offentlig bakehus til glede for byens befolkning. I løpet av sommeren har et helt spesielt bakehus begynt å reise seg på Losæter inspirert av en Colin Archer redningsskøyte. Dette er et permanent kunstverk i regi av Futurefarmers Flatbread Society og inneholder tre ulike ovner til brødbaking og matlaging og et drivhus.

På søndag er du velkommen til å ta en snikkikk inne i bakehuset! Utenfor står baker Emmanuel og lager rykende ferske flatbrød på en takke med mel av urkorn dyrket på sætra.


Losæter og Flatbread Society er kunstprosjekt i Bjørvika initiert av kunstnergruppen Futurefarmers på oppdrag av Bjørvika Utvikling. 
Flatbread Society produseres av Bjørvika Utvikling i samarbeid med kunstnerne og støttes bl.a. av Statens vegvesen Region øst.

Hvordan kommer du deg til sæters?
Det er ikke parkeringsmuligheter ved Losæter, så vi anbefaler dere å gå, sykle eller reise kollektivt. Ta buss nummer 85. Nærmeste stopp er Sørenga, et steinkast fra Losæter.

Her finner du Losæter på Googlemaps.

For mer info om
Losæter – www.loseter.no og www.facebook.com/loseter
Bybonden – www.facebook.com/bybondenioslo
Flatbread Society – www.flatbreadsociety.net