Fra Sørengautstikkeren tar Marcus og Rune en kajaktur. Stein vanner parsellen i Herligheten. Men byggeaktivitetene i Bjørvika tar ikke sommerferie.

Herligheten parsellkollektiv
Stein Myhre (bildet under) deler en parsell i Herligheten sammen med Tove Eriksen. Nå i varmen vanner de parsellen annerhver dag, og de vanner også hos naboen, hvis de har satt opp det røde flagget som indikerer at de har dradt på ferie.

– Vi har ønsket oss parsell lenge, og vi er veldig glad for at vi fikk en parsell i Bjørvika. Det blir ikke akkurat matauk med 5 kvaderatmeter, men det er moro å få det til å gro! forteller Stein Myhre entusiastisk.

I parsellen til Stein og Tove er det stort mangfold av planter og grønnsaker, fra sukkererter, krydder, selleri, purre til jordbær, poteter og en rosebusk.

Padling fra Sørengautstikkeren
Marcus Halland var en av de første som flyttet inn på Sørenge for to år siden og trives godt. Fra en av flytebryggene tar han og kompisen Rune Dahle en kajaktur i retning operaen. Se kort videointervju med Marcus nederst på siden.

Anleggsarbeiderne tar ikke ferie
Det er godt over 20 grader med en fin bris fra sjøen. André og Svavek fra Polen (bildet under) lager en gjevn platting over garasjeanlegget på Sørenga. Her kommer fortsettelsen av sentralparken som munner ut i en større park og badeanlegg helt ytterst på Sørengautstikkeren. Den ytre delen av Sørenga vil bestå av fire leilighetskomplekser til. Byggetrinn 5 begynner i 2013 og byggetrinn 6 starter opp neste år.

Se korte videointervju med Stein Myhre og Marcus Halland: